VIO is genomineerd voor de HR Excellence Awards 2017 in de categorie Best Staffing & Sourcing Company. Het is duidelijk: de kwaliteit van onze diensten wordt wijd en zijd erkend!

Dit prestigieuze initiatief bestaat intussen acht jaar. De doelstelling? Op een gestructureerde, onafhankelijke en objectieve manier dienstverlenende bedrijven in human resources opsporen en belonen voor hun innovatie, realisaties en toegevoegde waarde voor hun klanten. Dat kunnen trouwens bedrijven in zowel de private als de publieke sector zijn.

Over de jaren heen is dit initiatief een unieke barometer geworden om de evolutie en de maturiteit van onze sector te meten en te onthullen.

De HR Excellence Awards worden volgens strikte en transparante regels georganiseerd. Daarvoor staat een jury van twaalf volledig onafhankelijke HR-directeurs garant.

Voor VIO betekent deze nominatie dat de kwaliteit van onze diensten wordt erkend. We zijn dan ook bijzonder fier! Niet voor niets hebben we met het hele team de laatste jaren intensief gewerkt aan onze klantgerichtheid, extreme dienstverlening en partnerships. En dat blijven we ook doen. Met onze klanten-bedrijven én met onze klanten-uitzendkrachten.